Hvad er flexleasing?

Flexleasing er en relativt ny måde at lease bil på, som indenfor de seneste år er blevet ret populær. En af de store fordele ved flexleasing er, at du som forbruger undgår at binde større kapital i bilen som man normalt gør ved køb – her betales registreringsafgiften nemlig i rater over leasingperioden. Man kan sammenligne flexleasing lidt med finansiering, men er dog en smule anderledes. Man skal se på det sådan at engangsydelsen ved flexleasing er en straksafskrivning af bilens værdi. Afskrivningen betales altså up-front modsat en fuldafgiftet bil, hvor regningen kommer den dag, hvor du vil sælge bilen. 

Lavere værditab og fordele ved flexleasing

Flexleasing har økonomiske fordele med sig, hvor en af de største fordele er, at bilen afskrives uden afgift og dermed har mindre værditab end hvis bilen med afgift. 

Fakta:

– Lavere likviditetsbinding 

– Lavere værditab på bilen

– Bilen kan sælges på et større marked end Danmark

– Høj fleksibilitet

– Lav beskatning

– Ingen kilometerbegrænsning

 

Hvem ejer bilen

En privatperson eller erhvervsperson kan ikke selv eje en flexleaset bil, men vil stå som leasingtager på registreringsattest. Derfor bliver bilen finansieret gennem et leasingselskab, som dermed ejer bilen under leasing perioden. Når leasingaftalen er slut sælges bilen til tredje part, hvilket vi i CMW-Leasing har god erfaring med blandt vores store netværk af kommisioner forskellige steder i Danmark.

Copyright © 2018 CMV-Leasing ApS

 CVR: 38987828

Tlf. nr.: 22 73 37 37

Mail: marc@cmvleasing.dk